Misiune

Misiunea noastra este sa atingem impreuna cu partenerii nostri cel mai inalt nivel de profesionalism de pe piata romaneasca. Ne-am luat angajamentul ferm sa urmarim si sa atingem excelenta in fiecare aspect al business-ului nostru, ramanand responsabili si integri.

Respectul si satisfactia clientilor nostri sunt obiectivele noastre primare. Cautam in mod constant sa le intelegem nevoile, sa le oferim produse si servicii unice si inovatoare, solutii specifice si o experienta pozitiva alaturi de un raport calitate-pret corect. Prin crearea constanta de noi locuri de munca in industria automotive din intreaga tara, ne asumam si urmarim sprijinirea si dezvoltarea de comunitati sustenabile si prospere.

Viziune

Avem o imagine clara a viitorului. De la bun inceput, a fost o calatorie in care am stiut unde vrem sa ajungem: in top. Pentru asta e nevoie de atentie, perspicacitate, fler, capacitate de analiza si privire de ansamblu, pe care le exersam constant.

Am privit intotdeauna inainte peste 10 ani, luand in calcul factorii si fluctuatiile ce influenteaza piata accesoriilor auto si actorii principali, schimbarile in asteptarile consumatorilor si felul in care genereaza valoare, emergenta unor noi categorii de vehicule. Primul pariu a fost, intotdeauna, pe inovatie – intelegem schimbarile profunde si ireversibile prin care trece industria auto datorita avansului tehnologic.

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.