Ziua Mecanicilor Auto

Ziua Mecanicilor Auto este un omagiu adus pasiunii si dedicarii cu care meseriasii din industria automotive au grija, zi de zi, de siguranta si confortul celor din spatele volanului.
Mecanica auto nu este o meserie usoara. Necesita rabdare, forta fizica, abilitati practice, curiozitate, cunostinte tehnologice si specializare permanenta. La orice reparatie, mecanicii auto isi asuma responsabilitatea pentru siguranta conducatorilor auto si pasagerilor lor, precum si a celorlalti participanti la trafic.

30 iunie
Pentru dedicarea fata de meserie si statornicia din spatele bancului de lucru, pentru efortul lor de a se mentine la zi cu noile tehnologii din domeniul automotive in constanta evolutie, aniversarea din 30 iunie este o sarbatoare pe care vrem sa o transformam intr-o traditie.
Retraieste emotia primului concert al mecanicului cu voce de aur
RADU PALANIȚĂ
Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.