AGRI DIVISION: SOLUȚII COMPLETE PENTRU FERMIERI

AGRI DIVISION oferă soluții complete pentru fermieri, o gamă largă de piese de schimb originale și aftermarket, echipamente de service, scule, accesorii și consumabile de la cei mai buni producători din întreaga lume. Tehnică agricolă de excepție, pentru toate nevoile unei ferme!

Misiunea AGRI DIVISION este să furnizeze sectorului agricol produse de înaltă calitate și servicii de neegalat. Piesele noastre de schimb pentru utilajele agricole – tractoare, pluguri, scarificatoare, grape, semănători, combine, cultivatoare, rotoșape, freze, aeratoare – sunt sinonime cu performanța ridicată, durata lungă de viață și fiabilitatea absolută. Proiectate folosind materiale de înaltă calitate și tehnologie modernă, piesele și accesoriile din portofoliul AGRI DIVISION garantează cea mai bună alegere atât în ceea ce privește confortul, cât și siguranța.

Parteneriatele în agricultură sunt o soluţie de succes pentru fermieri – ele trebuie privite ca fiind un avantaj comun, atât al fermierilor, cât şi al furnizorilor, iar know-how-ul trebuie să fie cea mai importantă resursă. În special pentru fermierii care au în administrare mai mult de 30 de hectare, AGRI DIVISION este un partener de cursă lungă optim: cu o structură și logistică excelentă la nivel național, acoperire imbatabilă, o gamă de produse aftermarket la prețuri competitive și servicii post-vânzare de neegalat. Livrare în aceeași zi, consiliere de top, portofoliu bogat și tot ce ai nevoie pentru a-ți menține echipamentele și utilajele agricole în stare optimă și a-ți culege recolta la timp!

TOATE PRODUSELE NOASTRE SUNT CERTIFICATE ŞI ÎNDEPLINESC CERINŢELE UE

Oferim:

 • Consiliere rapidă, adecvată, pentru orice produs din portofoliul AGRI DIVISION;
 • Solutii financiare personalizate, adaptate nevoilor fiecarui client;
 • Condiții comercializare avantajoase, flexibile;
 • O echipă de profesioniști gata să acopere cu promptitudine fiecare solicitare;
 • Piese din stoc ;
 • Garantăm calitatea produselor de top livrate.
Fermierii și service-urile dedicate se pot baza pe AGRI DIVISION!

Pentru demararea unei colaborari si pentru a avea acces la site-ul nostru dedicat unde gasiti la un click distanta informatii despre brandurile comercializate, stocuri, preturi, termene de livrare, sau pentru a solicita orice alta informatie de la personalul nostru specializat, va rugam sa completati formularul de mai jos si in cel mai scurt timp veti fi contactat de un coleg din echipa Agri Auto Total  in vederea crearii contului pe platforma noastra.

  Selecteaza Judet

  Pentru a putea trimite formularul trebuie sa fiti de acord cu Politica de Confidentialitate

  Politica de confidentialitate

  Preferințe de confidențialitate
  Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.