Strategie
AD Auto Total este un actor important in piata de distributie de piese si componente auto din Romania

Pe termen scurt, pana la finalul celui de-al doilea deceniu din noul mileniu, ne propunem sa dublam valoarea companiei prin focusarea pe extinderea diviziei de piese si accesorii auto pentru camioane si autoutilitare, si pe expansiunea in domeniul echipamentelor agricole si industriale, introduse in portofoliul AD Auto Total in 2017.

Pe termen mediu, vom continua sa ne extindem la nivel national si international. Scopul nostru strategic este de a sustine o crestere continua, depasind realizarile industriei.

Imbunatatim continuu calitatea serviciilor si produselor noastre, lucru care ne-a ajutat sa evoluam catre locul in care suntem azi in industria automotive: 38% market share in 2022, vanzari de peste 373 mil. EUR in 2022, retea de distributie rapida, cu densitate mare, prezenta si extindere continua la nivel international.

Investitie continua in inovatie
Evolutie accelerata
Crestere continua
Extinderea gamei de produse
Impact regional
  • Investitie continua in inovatie
  • Evolutie accelerata
  • Crestere continua
  • Extinderea gamei de produse
  • Impact regional
Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.