Auto Total Business Show
Evenimentul care reuneste producatorii de piese,  accesorii,  scule si utilaje auto de top in cadrul caruia acestia sa poata prezenta cele mai noi tehnologii si produse din domeniu.
DE CE
ATBS?
1
Auto Total Business Show este o expozitie de renume de piese auto, scule si utilaje inca din 2012.
Mai mult decat atat, intreprinzatorii din Romania aveau nevoie sa afle noutatile din domeniu, sa interactioneze cu furnizorii si sa se bucure de o experienta unica.
Daca fraza “producatori de top de piese auto din lume” poate creea impresia unei strategii de marketing, imagineaza-ti ca sunt marci de automobile care nu ar putea exista fara contributia acestor furnizori.
De la filtre la anvelope, de la evacuari la faruri, de la frane la sisteme de securitate auto, marile brand-uri auto se bazeaza complet pe acesti furnizori.
Urmariti-ne pe:
6 Editii Nationale
Timisoara, Bacau, Iasi, Craiova, Arad, Bucuresti
1
0
MP. SPATIU EXPOZITIONAL IN CAPITALA
0
EXPOZANTI DE TOP
0
VIZITATORI
0
CONCURSURI CU PREMII
6 Editii Nationale

Timisoara, Bacau, Iasi, Craiova, Arad, Bucuresti

1
  • 35.000 mp. spatiu expozitional in capitala
  • 238 expozanti de top
  • 40.000 vizitatori
  • 30 concursuri cu premii
Editii
anterioare
1
Cele mai bune momente ATBS surprinse in imagini

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.