AD Auto Total s-a nascut din pasiune si dedicatie pentru domeniul auto

Din prima clipa, am ales sa ne bazam pe calitate, corectitudine, profesionalism si rapiditate. Pentru ca modelul nostru de business este profund inradacinat intr-un puternic spirit antreprenorial, ne-am orientat de la bun inceput catre o crestere solida a carei fundatie au fost parteneriatele pe termen lung, construite pe baza de incredere si respect reciproc.

Aceasta stabilitate pe termen lung a fost un sprijin real pentru clienti, ne-a motivat sa imbunatatim continuu calitatea serviciilor si produselor noastre si ne-a ajutat sa evoluam catre locul in care suntem azi in industria automotive:

  • 38% market share in 2022;
  • vanzari de peste 373 mil. EUR in 2022;
  • retea de distributie rapida, cu densitate mare;
  • prezenta si extindere continua la nivel international.
Incredere

Este platforma pe care am construit si vom construi intotdeauna o comunicare transparenta cu toti actorii implicati. Orientarea accentuata catre client si experienta pe care i-o oferim nu se poate realiza decat pe premisele unui raport de incredere confirmata de ambele parti si intarita in timp.

Inovatie

Evolutia tehnologica e in ADN-ul brandului nostru. Cream solutii. Cream proiecte. Identificam oportunitati de dezvoltare si cream avantaje competitive pentru clientii si partenerii nostri. De la call-center de ultima generatie la solutii unice, avansate pentru managementul flotelor (Total Fleet Management), la evenimente de top, dam tonul pentru cele mai bune practici in industria automotive.

Orientare catre rezultate

Operationalizam toate nivelele organizatiei si perseveram in atingerea obiectivelor pe care ni le propunem. Ne concentram pe rezultate, ne mandrim cu rezultatele obtinute, punem pret pe motivatie si ambitie, suntem mereu gata sa depasim asteptarile celor din jur.

Orientare catre oameni

Lucram in echipa si acordam o importanta cruciala dezvoltarii angajatilor nostri. Domeniul auto este intr-o permanenta schimbare, de aceea ii motivam sa fie la curent cu cele mai noi si inovatoare tehonologii si produse disponibile si sa-si reactualizeze constant competentele. Cu schimburi de experienta constante si un model de colaborare cross-functionala viabil, punem accent pe transferul de know-how intern, pentru ca performantele companiei si dezvoltarea pe termen lung sunt generate de cunoasterea si partajarea ei. De la bun inceput, pasiunea ne-a condus la abordarea domeniului mult dincolo de aspectul sau functional. Am creat, in consecinta, o organizatie in care fiecare angajat isi gaseste locul.

Urmarim profesionalismul la toate nivelurile

Incercam in permanenta sa ne depasim limitele, respectand valorile fundamentale pe care ni le-am asumat. Suntem permanent in concurenta cu noi insine pentru a fi mai buni, mai bine pregatiti, mai rapizi si mai flexibili.
Stim ca fiecare veriga conteaza, de aceea investim continuu in dezvoltarea umana si profesionala a colegilor nostri.
Valorile companiei sunt transpuse in realitate abia cand sunt asumate si internalizate de fiecare membru al familiei extinse AD Auto Total. De aceea, ne sprijinim fiecare membru al echipei astfel incat sa poata fi exceptional in relatia cu cei din jur.

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.