Meserias in industria automotive?

Academia Auto este resursa ta online & offline pentru o cariera de succes si un viitor mai bun pentru afacerea ta!

Afla mai multe despre Scoala pentru Mecanici Auto

Scoala pentru Mecanici Auto AD Auto Total
Scoala pentru Mecanici Auto AD Auto Total
Proiectul “Scoala pentru mecanici auto”
este deschis pentru orice persoana interesata de domeniul auto
E randul tau! Iesi din multime!

Scoala pentru Mecanici Auto este un proiect de perfectionare unic in Romania. Din ianuarie 2009 si pana astazi, Scoala pentru Mecanici Auto a furnizat activitati de formare profesionala pentru peste 5000 de mecanici si diagnosticieni auto. Pornit initial in primii trei ani ca un proiect cu finantare europeana, Academia Auto si-a continuat drumul spre performanta crezand in menirea sa de a imbunatati constant aptitudinile si competentele fortei de munca din industrie.

Cursurile de calificare sunt recunoscute pe plan national si international, formarea pune accent pe partea practica, salile de curs beneficiaza de dotari excelente, iar absolventii au la dispozitie asistenta post-formare prin intermediul unui call-center tehnic dedicat, pe baza de abonament anual. Astazi, Scoala pentru Mecanici Auto are patru centre de formare proprii, in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Sibiu si colaboreaza constant cu centre de formare europene din domeniu. Intr-o continua expansiune, trainerii nostri ofera know-how de specialitate profesionistilor din Europa de Vest si de Est. Anual, intre 1000 si 2000 de meseriasi urmeaza cursurile Scolii pentru Mecanici Auto.

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.