ATT TURBO BALLANCING SYSTEMS

Departamentul AD Auto Total specializat in reconditionarea turbocompresoarelor pentru autovehicule si utilitare.

Respectand cu strictete specificatiile producatorului, reabilitam turbocompresoarele in propriul nostru atelier, folosind meseriasi cu experienta si tehnici cat si echipamente de ultima generatie. Colaboram cu zeci de service-uri la nivel national, iar rezultatele aduc optimizarea costurilor pentru utilizatorul final.

In fiecare etapa a procesului de reabilitare / fabricare sunt realizate controale de calitate pentru a asigura o bună functionare a tuturor unitatilor la standarde optime. Ne asiguram ca toate turbocompresoarele sunt perfect reconditionate si testate inainte de a fi ambalate pentru expediere.

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.