inchirieri scule

Eficienta in gestionarea costurilor interne!
Economiseste – ca antreprenor, nu are rost sa investesti fonduri intr-o trusa pentru un tip de masina care-ti intra in service o data pe luna.
Facturare avantajoasa – platesti pentru o singura zi in loc de trei.
Iti oferim de la 24h pana la 48h pentru ca tu sa-ti faci treaba cu sculele inchiriate si nu luam in calcul ziua de livrare! Chiar daca in momentul cand pleaca spre tine, sculele respective nu mai sunt disponibile pentru alte 3 zile pentru alti clienti, facturam o singura zi, adica aceea in care tu folosesti trusa efectiv, fara a lua in calcul ziua de transport. Dupa efectuarea reparatiei pentru care ai solicitat inchirierea, a doua zi, pana la ora 15:00, un sofer AD Auto Total va ridica sculele si le va inapoia la depozitul regional de care apartii.
Disponibilitate mare
Portofoliu amplu, stoc de sute de produse si disponibilitate mare la nivel national. Ai acces la o gama complexa de dispozitive speciale dotate cu ultimele tehnologii in domeniu. Aproape 400 de truse de scule in portofoliu, cate 5-7 exemplare pentru fiecare cod de motor.
Livrare rapida
In functie de momentul comenzii, in maxim 24h comanda ajunge la tine! Oferim livrare in aceeasi zi in Bucuresti.
Posibilitatea de achizitie
O data testate, ai optiunea sa si poti cumpara sculele daca decizi ca, pe termen lung, achizitia e o optiune mai buna decat inchirierea si vei avea nevoie de scule mai mult decat ai crezut initial.

proiectare3d

Nevoile si cerintele tale
Intrebarea este simpla. “Stii ce vrei sau descoperim impreuna?” Oricare ar fi varianta aleasa, SERVICE TOTAL e aici pentru tine. Luam in calcul ce echipamente si ce marci de furnizori preferi, cum iti imaginezi viitorul tau atelier, dar si ce te va ajuta real pentru a functiona in parametri optimi.
Buget
Avem experienta necesara pentru a mentine proiectul tau in bugetul prevazut si in termenele de executie asumate. Portofoliu larg de furnizori cu care colaboram ne permite sa avem diversitate in ofertare si sa-ti recomandam ce-ti trebuie in mod real, nu ce avem disponibil acum pe stoc. Pentru partenerii care aleg sa mearga inainte cu oferta personalizata SERVICE TOTAL, proiectarea si randarea sunt GRATUITE.
Configurare si reconfigurare optima
Proiectarea unui nou service se face luand in calcul castigarea a cat mai mult spatiu. Venim insa si cu noi variante de reamplasare, in ajutorul celor care au deja un service si isi doresc extinderea sau modernizarea sa. Avem o rata de satisfactie de 100% pe proiectele implementate in 12 ani.
Siguranta
a clientilor si a echipei tale. Clientii care au ales sa mearga inainte cu proiectarea creata de SERVICE TOTAL au intampinat 0 accidente la locul de munca.
Flux operational
Calculam totul astfel incat sa-si asiguram un flux operational optim in spatiul pe care il ai la dispozitie. Vom gasi cele mai bune metode astfel incat sa ai loc pentru toate masinile/dubele din service, fara blocaje de elevatoare, sa poti scoate o masina oricand. Fluidizarea accesului oricarui post de lucru fara a-l bloca cu altceva.
Garantie
Proiectarea in sine este facuta tinand cont de toate normele reglementate de institutiile specializate, actualizate la zi.
Flexibilitate
Suntem flexibili. Vom face modificarile ori de cate ori este nevoie, gratuit. In cazul in care ai deja o schita, putem reconfigura totul pe echipamentele puse la dispozitie de SERVICE TOTAL.
Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.