Proprietar de business in industria automotive?

Academia Auto este resursa ta online & offline pentru o cariera de succes si un viitor mai bun pentru afacerea ta!

Afla mai multe despre Academia Managerilor Auto din Regiunile Vest si Nord-Vest si Academia Managerilor Auto din Regiunile Centru si Sud-Vest Oltenia.

ACADEMIA MANAGERILOR AUTO AD AUTO TOTAL
ACADEMIA MANAGERILOR AUTO AD AUTO TOTAL
Esti antreprenor in industria auto? Dezvolta-ti afacerea!

Academia Managerilor Auto din Regiunile Vest si Nord-Vest si Academia Managerilor Auto din Regiunile Centru si Sud-Vest Oltenia se adreseaza antreprenorilor, managerilor, angajatilor cu atributii de management si personalului din departamentele de resurse umane ale IMM-urilor din domeniul industriei auto si componente: service-uri auto, vulcanizarilor, tinichigeriilor auto si magazinelor de distributie de piese auto. Constienti fiind ca o resursa umana bine instruita este esentiala pentru cresterea unei afaceri, am dezvoltat de-a lungul timpului mai multe proiecte de formare tehnica, avand ca beneficiari, din 2008 si pana in prezent, mii de angajati ai service-urilor auto multibrand din Romania. AD Auto Total este furnizor de formare profesionala autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Daca esti antreprenor sau manager,
te sprijinim sa-ti imbunatatesti competentele si sa-ti dezvolti afacerea!
Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.