Pompe de apa GGT

Pompe Apa GGT 600x600

Un producător de exceptie cu o istorie plina de inovatie, acum în România!

Prezent în zeci de țări, DOLZ introduce pe piața locală pompele de apă GGT !

Fiabilitate și predictibilitate: gama de produse GGT este concepută având la bază ultimele tehnologii din domeniu, garantând astfel calitate de top. Cu peste 1.300 de modele de pompe de apă, GGT acoperă azi mai mult de 97% din modelele europene curente de autovehicule. În plus, DOLZ vine pe piață și cu un amplu portofoliu de kituri de distribuție și termostate, pentru autoturisme, camioane și vehicule industriale.

Pompele de apă GGT garantează funcționarea sănătoasă a motorului, reglând în mod optim cantitatea de lichid de răcire care ajunge în motor. Mai mult, ajută la menținerea temperaturii de funcționare constante și evită supraîncălzirea. Sunt pompe fiabile, proiectate să dureze pentru întreaga durată de viață a motorului.

DOLZ se bazează pe o vastă experiență de aproape 90 de ani de producție – o viață, aproape, în industria pieselor de schimb. Prin inovație continuă, azi, DOLZ poate oferi clienților tehnologie care oferă avantaje concurențiale. Produsele GGT sunt disponibile pe toate platformele majore de catalogare, inclusiv TecAlliance (TecDoc) și Sofinn.

Sub brandul GGT, DOLZ produce și distribuie pompe de apă aftermarket pentru automobile și vehicule industriale, respectând cele mai exigente standarde de calitate, cu specificațiile OEM (referințe originale).

Echivalent cu Calitatea OE (art. 1 Regulamentul de exceptare pe categorii CE 1400/2002).

DOLZ produce peste 5,5 milioane de unități de pompe de apa pe an într-o gamă care cuprinde:

  • Pompe de apa pentru autoturisme
  • Pompe de apa pentru vehicule industriale
  • Pompe electrice auxiliare de apă
  • Pompe de apă variabile
  • Pompe electrice de apă

Toate produsele DOLZ sunt dezvoltate în centrele proprii de producție din Castellón (Spania) si Buenos Aires (Argentina).

Departamentul DOLZ de cercetare și dezvoltare dezvoltă anual peste 50 de noi referințe care permit poziționarea gamei GGT ca lider de piață în service.

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.