#Service auto – măsuri esențiale

În această perioadă, acordam o mare atenție nu doar mașinii tale, ci și sănătății și bunăstării tale. În conformitate cu măsurile recente de combatere a răspândirii virusului SARS-CoV-2/COVID-2019, și pentru că ținem la siguranța clienților noștri, am luat următoarele măsuri de protecție:

  • Acces controlat. Clienților le este recomandat să se limiteze la zona de recepție, fără a intra în atelierul de lucru.
  • Distanțare socială. Se va menține o distanță minimă de siguranță de cel puțin 1,5 m între persoanele prezente în service-uri și se vor limita contactele fizice (fără strângeri de mâini).
  • Igienă. Asigurarea săpunului/dezinfectantului/hârtiei de șters în diferite locuri din service (recepție/sala de mese/vestiar/wc/atelier) astfel încât să fie la îndemână atât clienților, cât și angajaților. Întreg personalul, fără excepție, pe intreg parcursul programului de lucru, poartă măști și mănuși, iar înainte de predarea unui autoturism se vor curăța și dezinfecta volanul, mânerele și cheia. În timpul orelor de lucru, acordăm atenție constantă igienizării mânerelor, zonelor și spațiilor de lucru comune. 
  • Protecție sporită. Folosim huse pentru scaune, cutii de viteze, huse pentru frâna de mână și huse de volan de unică folosință.

Vești bune! În functie de solicitari si de gradul de incarcare zilnic,  îți putem pune la dispoziție și serviciul de preluare și returnare autovehicul (door-2-door) de la tine de acasă, fără să te deplasezi. 

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.