ATBS 2013

Pe 25 si 26 Iunie 2013, ATBS un eveniment romanesc de renume, dedicat atat furnizorilor si distribuitorilor de piese auto, cat si echipamentelor de service, a sustinut a doua editie.

Avand in vedere succesul editiei anterioare, acest an a fost o provocare pentru organizatori.

Cum poti imbunatati un eveniment public care a avut deja succes fara sa repeti formula anului anterior?

Il faci mai mare!

Suprafata totala pe care s-a desfasurat AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2013 a fost de peste 18,000 m patrati.

Adaugi un plus de interactivitate!

Peste 30,000 de vizitatori au interactionat cu peste 50 de furnizori in cele 13 ore ale expozitiei pe parcursul celor doua zile.

Acestia au avut ocazia sa testeze produsele, au luat parte la traininguri gratuite legate de asamblarea si dezasamblarea componentelor si au pus in practica cunostintele lor pentru competitiile anuale din domeniu.

Adaugi mai multa distractie!

AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2013 a fost gazda singurul simulator F1 din lume care genereaza o forta de acceleratie de pana la 3G, cel mai realistic simulator MotoGP si o competitie Pitstop in care participantii aveau de schimbat roata unui monopost de Formula 1 in cel mai scurt timp posibil.

In cele doua zile ale evenimentului s-au condus peste 2,300 km in simulatorul de Formula 1, peste 1500 in simulatorul MotoGP si au fost schimbate peste 1000 de roti in competitia Pitstop.

Cu o medie de 32 de vizitatori/minut care treceau portile Centrului Expozitional Romexpo nu ne-am putut opri aici din demostratii si activitati.

Asadar, sub egida “Bucharest Wheels Arena Powered By Auto Total Business Show 2013” i-am avut alaturi de noi pe Chris Pfeiffer, campion mondial la acrobatii pe doua roti, Marius KNS, Cristi George (Mouse), RazvanTica (Two’s), Trajan Jumy And Alex Gorgan (Kellu) – sectiunea de drift, Vali Porcisteanu si Manu Mihalache – piloti in Campionatul National de Raliu, Echipa de Off Road – Kamikaze GTC Motorsport T44 si BGS Motorsport.

La aceste activitati s-au adaugat si expozitia de masini clasice si expozitia de tuning la care au participat cluburile MIDNIGHT RACERS ROMANIA, NO SPEED LIMIT, SKODA TOYS, GHETTO TUNING, OVERSPEED TUNING CLUB, STREETART, CUSTOM SHOP, BERTONE ROMANIA, MYSUZUKI, ZZ TUNING, STREET MANIACS, UNKNOWN CLUB AND MADNESS CREW.

Evenimentul s-a incheiat cu un concert al celor doua trupe hip-hop “Parazitii” si “B.U.G Mafia”

Urmariti-ne pe:
Urmariti-ne pe:
Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.