ATBS 2015

Am promis un ATBS mai bun si asa l-am facut!

AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2015 a avut loc pe 6 si 7 Iunie si s-a desfasurat pe o suprafata de 35,000 de metri patrati.

Pentru ca editiile anterioare au fost un succes pentru organizatori, in 2015, pentru acestia, provocarea a fost sa vina cu mai multe idei inovative pentru vizitatori.

In afara binecunoscutelor demonstratii tehnice, traning-uri, workshop-uri, concursuri si expozitii de masini clasice, vizitatorii au avut parte de o experienta unica. In fiecare ora s-au sustinut activitati pe fiecare platforma din cardul Centrului Expozitional Romexpo.

Mai mult business – Peste 34,000 de vizitatori au interactionat cu 120 de expozanti – branduri de top din industria pieselor auto.

Multi au fost incantati sa vada si sa testeze din nou singurul simulator F1 din lume care genereaza o forta de acceleratie pana la 3G, cel mai realistic simulator MotoGP, singurul simulator full-motion din Romania si singurul simulator auto G-Motion.

Momentele interactive au fost la tot pasul pentru toata lumea.

Expozitia de tuning a fost pe placul tuturor, de la cei mici, la cei mai mari.

ATBS 2015 a fost plin de show-uri unice:

  • Drift – Romanian Drift Community
  • Moto Stunt
  • Prima etapa a Campionatului National de Off-Road 2015 – GTC Motorsport
  • Bike Trial
  • Spalatorie auto sexy
  • Concurs Skandenberg cu Ion Oncescu – Campion National
  • Demonstratii Supermoto
  • Basket Acrobatic– Lords of Gravity, echipa care a doborat recordul modial la slamdunk si a uimit NBA
  • Castrol – Bloodhound SSC – masina capabila sa depaseasca viteza sunetului – 1.000 mile pe ora, sau 1600 km/h

Training-uri si workshop-uri gratuite, cele mai noi echipamente de diagnoza auto si cursuri gratuite oferite de profesorii Academiei Auto Total pentru Mecanici.

Urmariti-ne pe:
Urmariti-ne pe:
Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.