ATBS 2016

Auto Total Businesss Show (ATBS) ajunge pentru al saselea an consecutiv la Bucuresti in weekend-ul 10 – 11 iunie 2016 si promite un spectacol total impatimitilor volanului. Sporturi extreme, acrobatii periculoase, motoare turate la maxim, gadgeturi revolutionare, fete frumoase, peste 35 000 mp. cu noutati din domeniul pieselor auto originale si aftermarket ii asteapta pe bucuresteni la Romexpo (Pavilionul Central și Parcarea A). ATBS este un eveniment automotive de renume din Romania dedicat producatorilor de gen, precum si echipamentelor pentru service-uri. Organizator: AD Auto Total, in parteneriat cu Romexpo si Camera de Comert a Romaniei.

Show-ul devenit traditie i-a lasat anul trecut pe romani cu dorinta de mai mult. Platformele din fata Pavilionului Central al Romexpo se vor transforma intr-un adevarat parc de distractii, unde adrenalina da tonul: drift auto cu piloti de renume, sexy car-wash, sporturi extreme. Miile de pasionati de masini vor putea sa-i urmareasca pe cei mai cunoscuti drifteri romani cum isi etaleaza maiestria si indemanarea tehnica.

Punctul de maxima atractie va fi prezenta, pentru a doua oara in cadrul ATBS, a echipei Lords of Gravity, una dintre cele mai faimoase echipe acrobatice de Slam Dunk din Europa. Propulsati instant pe rampa celebritatii dupa stabilirea recordului pentru “slam dunk-ul marcat de la cea mai mare distanta” (7,55 metri) in cadrul NBA Europe Live Tour 2012, la Berlin, cei de la Lords of Gravity au facut spectacol in toate colturile lumii, inclusiv la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi sau in meciuri NBA si Bundesliga (atat baschet, cat si fotbal). Si-au tinut privitorii cu rasuflarea taiata la emisiunea “British Got Talent” (UK), unde au ajuns pana in semifinale.

In cupola Pavilionului Central, peste 120 de expozanti, cei mai mari producatori din domeniu, vor expune ultimele noutati din universul pieselor auto originale si aftermarket, inovatii tehnologice si demonstratii tehnice.

Anul trecut, AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2016 a inregistrat 38 000 de vizitatori, un record de audienta, iar in 2017 a organizat deja o prima editie la Iasi. Programul de vizitare este sambata si duminica, 10-11 Iunie 2017, intre orele 10.00 si 18.00, iar pretul unui bilet de acces este de 30 de lei. Copiii sub 7 ani si persoanele cu dizabilitati au acces gratuit.

Urmariti-ne pe:
Urmariti-ne pe:
Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.