Mecanicul anului 2013

Miercuri, la Hotelul Caro din Capitala, a avut loc cea de-a treia editie a concursului “Mecanicul Anului”, singura competiție dedicata performantei in domeniul mecanicii auto din Romania.

Castigatorul Borbely Petru si-a invins cei 584 de adversari inscrisi la startul probelor si a castigat marele premiu, un Citroen C1, 5 usi, 1.0i, 68 Attraction. Pozitia a doua a competitiei organizate de AD Auto Total in colaborare cu Wagner si Ferodo, in calitate de sponsori principali, si Mann Filter – sponsor – a fost obtinuta de Malan Radu, care a castigat un iPAD, generatia a patra.

Noutatea absoluta a acestei editii a reprezentat-o faptul ca accesul la concurs a fost de tip “open” pentru toti cei care si-au dorit sa ajunga la “Mecanicul Anului 2013″. Astfel ca, in urma testelor on-line si a celor sustinute in cadrul centrelor Scolii pentru Mecanici Auto AD Auto Total s-au inscris 585 de candidati.

Primii 100 dintre ei, in ordinea punctajului obtinut, au participat la competitia de miercuri. Prima etapa a concursului a constat intr-o proba scrisa, in urma careia, cei mai bine clasati opt concurenti s-au calificat pentru proba a doua. Aceasta proba a fost conceputa pe modelul “Stii si castigi!”, iar competitorii au avut de raspuns la 50 intrebari din diverse ramuri ale domeniului mecanicii auto.

Primii doi clasati dupa cele 50 de intrebari, Malan Radu si Borbely Petru, s-au calificat in marea finala a concursului, unde au avut de-a face cu cate o masina ce nu pornea si prezenta aceleasi probleme.

Dupa circa zece minute, Borbely Petru a reusit sa remedieze defectele si sa porneasca masina, devenind astfel “Mecanicul anului 2013″.

Urmariti-ne pe:
Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.