Mecanicul anului 2016

Un oradean de 43 de ani este castigatorul concursului Mecanicul Anului organizat de AD Auto Total, Francisc Kasziba a triumfat printre alți 1500 de mecanici din toata tara ce au participat la competitia desfasurata pe etape, timp de aproape 2 luni.

Oradeanul a plecat acasa cu un Citroen C1, premiul sectiunii diagnoza, pe care l-a reparat in fata unei asistente formate din colegi de breasla si experti in mai putin de 30 de minute.

Finala concursului, desfasurata sambata, 10 decembrie, la Bucuresti, a fost un adevarat tur de forta: doua autovehicule identice pe scena, cu aceeasi defectiune, pe care ultimii doi participanti ramasi in cursa au trebuit s-o repare intr-un timp record.

A fost o cursa contra cronometru si contra propriilor limite: Francisc Kasziba a reusit sa porneasca primul motorul si sa castige titlul de Mecanicul Anului si marele premiu.

“Un mecanic bun trebuie sa fie în primul rand foarte bine informat, atent si perspicace”, spune Francisc. “Noi, de sase ani de zile, an de an, ne specializam permanent la cursurile Scolii de Mecanici AD Auto Total, si vreau sa-i multumesc pe aceasta cale trainerului nostru, Adrian Gidali, un om extraordinar, de la care am invatat extraordinar de multe, echipei sale, si organizatorilor ca mi-au dat aceasta sansa ”

In cei sase ani de cand se organizeaza, pentru trofeele traditionalei competitii Mecanicul Anului s-au batut peste 6000 de mecanici din toata tara. Pe langa marele premiu, pe podiumul de anul acesta au mai urcat Ciprian Petrica Bejan, castigatorul sectiunii Mecanica Auto (2000 EUR), iar Moldoservice Bicaz a fost desemnat Service-ul Anului (vouchere de vacanță de 333 EURO pentru fiecare dintre cei trei membri ai echipei).

AD Auto Total multumeste sponsorilor principali Mann Filter si Robert Bosch, precum si sponsorilor Textar, Febi, Castrol, Texa și Elring. Parteneri media: Sport Total FM, Revista Tranzit, turatii.ro, umblat.ro, Motofocus.ro.

Urmariti-ne pe:
Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.