Mesaj de multumire

Dragi soferi,

Nu v-am scrie, in mod obisnuit. Dar astazi e timpul sa multumim unor zeci de mii de oameni.

Vrem sa le multumim mecanicilor auto din toata Romania care, in conditii de criza, au ales sa ofere celor care au avut nevoie de ei sentimentul de siguranta in aceste vremuri nesigure, sa le dea certitudinea ca in lumea noastra, a reparatiilor auto, nimic nu s-a schimbat, reparandu-le masinile ca ieri-alaltaieri, ca maine-poimaine… In ultimele saptamani, mecanicii din toata tara au trebuit sa depaseasca cu totii paradoxul panicii care le impunea sa stea acasa si sa inchida portile impotriva ratiunii evidente. Statul avea nevoie sa functioneze si mobilitatea trebuia asigurata si in conditii de criza – o datorie morala pentru noi toti din industria reparatiilor auto.

Vrem sa le multumim ONG-urilor care ajuta grupurile vulnerabile, pompierilor, politistilor, soferilor de ambulante, flotelor de aprovizionare ale marilor lanturi de magazine, flotelor companiilor strategice, telecomunicatiilor si multor altora, care fac ca insasi societatea sa nu moara. Cineva trebuia sa le acorde si lor primul ajutor, astfel incat, la finalul saptamanii trecute, Guvernul, prin emiterea Ordonantei Militare nr. 8, a recunoscut aceasta nevoie si a acordat un colac de salvare celor care depind de masina si isi doresc ca in momentele de criza sa aiba acces la mobilitate.

Vrem sa le multumim service-urilor auto care au ales sa se adapteze si sa implementeze rapid toate masurile de siguranta recomandate de oficialitati, salvand astfel locuri de munca si facilitand tuturor soferilor dreptul de a se deplasa in siguranta cu autoturismul personal. Service-urile si-au organizat programul in ture pentru asigurarea unei permanente functionari in cazul in care personalul acestora ar fi afectat de boala. Au dezvoltat servicii noi, printre care cel de Preluare-Predare masina de la domiciliul clientului, servicii care nu erau promovate inainte de criza. Legatura cu clientul s-a pastrat exclusiv prin apeluri video, iar platile au fost efectuate cu cardul.

Suntem, cu totii, o singura inima. Acelasi puls, sute de mii de chipuri.

AD Auto Total

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.