Hengst

Advertorial

Inovația mondială, Blue.tron, intră în producția de serie pentru prima data pentru autoturismul BMW cu 6 cilindri diesel

Ventilație activă a carterului pentru eficiență maximă

Reglementările viitoare privind emisiile impun cerințe riguroase dezvoltării motorului. Motoarele pe benzină și diesel cu emisii reduse si cu procese moderne de ardere fac ca valorile excelente de separare a uleiului să fie o necesitate pentru aerul din carter. În consecință, tendința tehnologică este spre ventilație activă. Blue.tron, separatorul de discuri acționat electric de la Hengst, cu separare de ulei de înaltă eficiență și transport activ de suflare este una dintre cele mai avansate soluții. Inovația mondială are premiera în viitoarea generație de sisteme de motor diesel de 3,0 l cu 6 cilindri de la BMW; producția de vehicule de pasageri a inceput în martie 2020 pentru BMW Seria 3 și în aprilie, și pentru modelele X5 și X6.

Personalizat pentru cerințele motorului diesel BMW cu 6 cilindri; în prima sa aplicație din serie, Blue.tron are o unitate de mare viteză special dezvoltată în acest scop. Comunicarea cu unitatea de comandă a motorului este asigurată de protocolul LIN. Un pachet de disc special dezvoltat este utilizat pentru aplicația vehiculului de pasageri. Presiunea este reglată cu precizie printr-o supapă cu membrană care face referire la presiunea ambiantă.

Eficiență mai mare și emisii mai mici în același timp: Separatorul electric Blue.tron îndeplinește ambele cerințe – cu o separare de ulei extrem de eficientă și transport activ de suflare pentru ventilarea carterului. Intrarea redusă a uleiului în sistemul de admisie al motorului permite creșterea nivelului de presiune a aerului de încărcare. Astfel puterea și eficiența motorului pot fi crescute împreună.

Motoarele moderne de înaltă eficiență sunt sensibile la particulele mici; aceasta înseamnă că este necesară separarea particulelor ultra-fine. Datorită Blue.tron are loc mai puțină împingere a sistemului de admisie. Acest lucru asigură performanța motorului și îmbunătățește comportamentul de emisie al sistemului de acționare pe toată durata de viață a motorului.

Pentru o capacitate ridicată în producția de serie, Blue.tron este disponibil în trei dimensiuni și, astfel, poate fi scalat pentru o mare varietate de aplicații. Sistemul modular permite, de asemenea, inginerilor Hengst să îndeplinească în mod eficient cerințele specifice clienților, cum ar fi sistemul de propulsie BMW

 

Hengst: Leader in Filtrare

Hengst SE furnizează produse, sisteme și concepte pentru toate aspectele filtrării și gestionării fluidelor – de la dezvoltare până la producția de înaltă tehnologie. Compania este partener de dezvoltare și furnizor OEM pentru industria internațională de automobile și motoare. Conceptele de filtrare de ultimă generație de la Hengst sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă în multe alte aplicații de zi cu zi și in cazuri particulare. Sectorul agricol, maritim și producătorii de echipamente de curățare și unelte electrice pentru uz privat sau profesional se bazează pe soluții personalizate de la Hengst. Sistemele de filtrare ale companiei pot fi găsite într-un număr din ce în ce mai mare de dispozitive – de la aspiratoare de uz casnic la scule electrice profesionale până la roboți moderni. Clienții din întreaga lume apreciază expertiza, calitatea mărcii, serviciile și orientarea către clienți a Hengst.

Echipamente originale auto: Filtrarea vehiculului și a motorului

Soluțiile inovatoare de filtrare fac parte integrantă din tehnologia vehiculului și a motorului. In calitate de producător original de echipamente, Hengst proiectează și produce sisteme multifuncționale de filtrare și gestionare a fluidelor de calitate superioară pentru autoturisme, vehicule utilitare și aplicații off-road. Aceste soluții includ sisteme care permit filtrarea eficientă a uleiului, combustibilului și aerului, precum și soluții concepute pentru ventilația carterului. Acordând o atenție deosebită realizării unui maxim de performanță la un minim de greutate, spațiu de instalare și costuri de instalare și întreținere, Hengst a devenit partener de dezvoltare și furnizor OEM pentru un număr mare de producători auto de renume. Acest parteneriat se distinge prin obiectivul comun de a aduce pe drum tehnologia de excelență de neegalat. Acest obiectiv include, de asemenea, exploatarea de noi oportunități de afaceri în domeniile filtrării uleiului de angrenaje, filtrării inteligente și mobilității electrice. Pentru clienții noștri, parteneriatul cu Hengst se traduce prin economii de timp și costuri, independență, flexibilitate, confidențialitate și procese scurte de luare a deciziilor, întrucât toate etapele proceselor implicate sunt gestionate sub un singur acoperiș. Companiile din întreaga lume apreciază expertiza, calitatea mărcii, serviciile și orientarea către clienți a Hengst.

Mai multe detalii puteti afla aici:

http://www.hengst.com/de/geschaeftsbereiche/fahrzeug-motorenfiltration

Hengst oil filter modules for Mercedes-Benz

Intake air filtration for Daimler

The Hengst oil filter system for the modular
diesel system

New Mercedes-Benz E523H D373 oil filter for HDEP engines

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.